Connie                       
             van Koningsbrugge


Home


Nieuws

Biografie

Foto's

Zangles & Coaching

Muziek & Projecten

Contact


 
Zangles & Coaching
Voor beginners en gevorderden
NIEUW!! Zangsessies in Culemborg. (meer over zangles onderaan)

Elke eerste vrijdag van de maand is er een Zangsessie in het Elisabeth Weeshuis in Culemborg. Vrijdag 5 september start de eerste sessie, georganiseerd i.s.m. Bibliotheek Rivierenland en het Weescafé. Het is een open podium voor iedereen die wil komen zingen. 

Zangleerlingen die nog nooit hebben opgetreden, conservatoriumstudenten, amateurs, beroeps, koorlieden, eigenlijk iedereen die wel eens wil laten horen wat hij of zij kan, is welkom. Leeftijd is niet belangrijk. Het mogen alle stijlen zijn; pop, jazz, blues, singersong, nederlandstalig, entcetera. Er is steeds een vaste pianist, maar wil je je eigen pianist meenemen, dan kan dat ook. Ook zingen met een karaokeband mag. 
Connie van Koningsbrugge begeleidt de zangsessies en zingt zelf ook een of twee nummers. 

In een intieme sfeer is het fijn om naar elkaar te kijken en te luisteren en met elkaar te praten. Neem gerust je vrienden, familie en collega's mee om ze eens te laten horen wat je kunt! Wil je alleen komen kijken en luisteren? Dat kan ook. Het Weescafé zorgt voor de drankjes en er kan heerlijk gegeten worden. 
Zangers en bezoekers betalen € 5,00 entree per persoon, exclusief consumpties. Bij mooi weer worden de sessies in de tuin gehouden. 

Mail van te voren je nummers en je toonsoort door, samen met bladmuziek of akkoorden. neem deze ook mee naar de sessie. info@connievankoningsbrugge.nl of meld je aan via http://www.bibliotheekrivierenland.nl/activiteiten/694-zangsessies-in-het-weeshuis.

Je bent welkom vanaf 17.30 uur en de sessie is van 18.00 tot 20.00 uur. Het Weeshuis vind je in de Herenstraat 29, 4101 BR  Culemborg. Meer info: 06-54933349.

Volg ons op www.facebook.com/zangsessies.culemborg 


Individuele lessen

Wil jij de sterren van de hemel zingen in de badkamer of in een bomvolle zaal? Geef je binnenkort een lezing of presentatie en wil je jouw publiek boeien tot de laatste snik? Ik kan je helpen het beste uit jezelf te halen. Ik ga aan de slag met wat jij wilt leren, of dat nu zingen heet of presenteren.

De lessen vinden plaats in Beusichem en tot 18 jaar zijn de lessen wekelijks. Vanaf 19 jaar kan gekozen worden voor wekelijkse of tweewekelijkse lessen, of een knipkaart voor 10 keer. De lessen bestaan uit een combinatie van zangtechnieken, o.a: EVTS en CVT, tekstinterpretatie, stemgebruik, kleinkunst, performance, acteren en presenteren. Maar vooral: heel veel zingen! Profiteer van mijn ervaring als zangeres, presentatrice, nieuwslezer, voice over, actrice en mijn vertelkunst. Ik volgde zanglessen bij Nathaly Masclé en Lils Mackintosh, deed masterclasses, workshops en cursussen. Waaronder EVTS. Ook volgde ik de verkorte acteeropleiding De Trap in Amsterdam, cursussen presenteren en performen bij de Open Studio en een cursus kleinkunst bij CREA! in Amsterdam.

  


Groepen

Cursussen en workshops kunnen op uw eigen locatie gegeven worden. De minimale groepsgroote is 6 personen.

Cursus Stemvorming:  Leer in zes lessen op een ontspannen manier meer over je zangstem, zowel in solo’s als in koorverband. Er wordt aandacht besteed aan ademhaling, zangtechniek, dynamiek, houding en articulatie. Daarna wordt er lekker met elkaar gezongen, zowel eenstemmig als meerstemmig. De cursus biedt oefeningen voor iedereen, of je nu wel of geen ervaring hebt. Bekendheid met het notenschrift is niet nodig.

Cursus Het podium op: Vind je het spannend om op te treden, heb je een solo of moet je iets presenteren of zingen met je groep en ontbreekt het aan durf? In zes lessen gaan we met behulp van theater- en kleinkunst technieken, ademtechnieken en stemgebruik onze zenuwen te lijf en maken we letterlijk ruimte voor vrij bewegen, lekker in je vel zijn en vrijuit zingen.

De workshop Stemvorming is bedoeld voor vocalisten en/of koorleden die hun zangtechnieken graag verder willen ontwikkelen. Er is aandacht voor adem- en stemtechniek, intonatie, dynamiek, houding en articulatie.

De workshop Het podium op is niet alleen bedoeld voor zanggroepen en koren, maar ook als aanvulling op theaterproducties of als aanvulling op het geven van presentaties. Doel is om het beste van jezelf over het voetlicht te krijgen.

Met losse workshops kan de focus worden gelegd op specifieke wensen en vragen van deelnemers. Een welkome aanvulling voor bijvoorbeeld koren en zangprojecten. En het is wellicht ook een leuk bedrijfsuitje.Een origineel kado? Geef een zangles aan de jarige!

Meer informatie? Neem contact op via mail of bel 06-54933349.
Zie ook Contact.